Service på robotplæneklipper og vinteropbevaring

Jeg får din robotklipper til at fungere optimalt​

Er det blevet tid til service på robotplæneklipper? Jeg servicerer og vedligeholder robotklippere, og jeg tager mig også gerne af din maskine, så den fungerer optimalt.

Jeg kan lave serviceeftersyn hos dig, men jeg kan også hente og aflevere den hos dig, når den er klar. Servicen kan med fordel kombineres med vinteropbevaring hos mig. Jeg servicerer gerne private, erhverv, kommuner og plejehjem i blandt andet Esbjerg, Grindsted, Varde og omegn.

Jeg henter og bringer, hvis jeg ikke ordner den på stedet​

Jeg tilbyder service på robotplæneklipper, og jeg kommer gerne ud til dig. Jeg medbringer naturligvis reservedele, hvis der er behov for en reparation eller en udskiftning af en del.

Jeg kan også hente klipperen og tage den med på værkstedet, hvis du foretrækker det. Herefter kan jeg aflevere den tilbage. Du er naturligvis velkommen til selv at aflevere og afhente.

Mange af mine kunder har en fast aftale om vinteropbevaring, hvor jeg samtidig udfører service og anden vedligeholdelse. Vi kan lave en aftale, hvor jeg henter den om efteråret og bringer den tilbage om foråret. Det kan ske på aftalte tidspunkter, eller når du beder om det.

Mit speciale er mærker som for eksempel AL-KO, Stiga, Grassy, Ambrogio, og Texas, men jeg vedligeholder og reparerer også andre robotklippere.

Få et tilbud på service på robotplæneklipper​

Kontakt mig gerne for at høre mere om serviceeftersyn og vinteropbevaring. Samtidig kan vi tale mere om dine ønsker og behov, herunder om der er behov for en akut løsning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på service på robotplæneklipper og måske også på vinteropbevaring. 

Priser

Priser på service af en robotplæneklipper 799kr uden Slid dele

Inkluderet i servicen er:
1. Rengøring
2. Test af batterifunktion (autotest)
3. Opladning af batteri
4. Elektronisk fejlfinding (autotest)
5. Opdatering af software
6. Test af sikkerhedsfunktioner
7. Kontrol af funktioner

8. kontrol af knive slibes hvis muligt​

Vinter opbevaring med service 1400kr uden Slid dele med afhentning og leveret

Kontakt mig for mere information


Hos Holsted robotservice har jeg altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om mine ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Du er velkommen til ringe til mig på telefon 42 92 95 89. Du kan også sende mig en e-mail til info@holstedrobotservice.dk eller udfylde formularen. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Holsted Robotservice

Skræntegårdsvej 6, 6670 Holsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 35943161

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 92 95 89

E-mail: info@holstedrobotservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket