Reparation af robotplæneklipper hos dig

Jeg henter maskinen eller ordner den på stedet​

Leder du efter en virksomhed, som tilbyder reparation af robotplæneklipper? Jeg har stor ekspertise med robotklippere og kommer gerne ud for at reparere din maskine, men jeg kan også tage den med på værkstedet.

Jeg servicerer gerne private, erhverv, kommuner og plejehjem i blandt andet Esbjerg, Grindsted, Varde og omegn. Jeg både henter og bringer, og jeg tilbyder samtidig professionel rådgivning.

Jeg har altid reservedele med i servicebilen​

Hjælpen er nær, hvis robotplæneklipperen er gået i stykker. Jeg står klar til at rykke ud, og jeg har naturligvis reservedele med i servicebilen. Jeg kan også tage maskinen med på mit værksted. Herefter bringer jeg den tilbage til dig. Du kan naturligvis også selv aflevere og afhente den.

Mit speciale er mærker såsom AL-KO, Stiga, Ambrogio, Grassy og Texas, men ring gerne, selvom det er et andet mærke. Måske kan jeg også ordne den.

Udover reparation af robotplæneklipper tilbyder jeg service og vinteropbevaring. Fordelen ved vinteropbevaring er, at jeg henter den hvert efterår og bringer den ud til foråret. Mens den står hos mig, sørger jeg for nødvendig service og eventuelle reparationer.

Lav en aftale om reparation af robotplæneklipper​

Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil aftale nærmere. Jeg vil forsøge at lave en vurdering i telefonen, men ellers kommer jeg gerne ud. Du får naturligvis et overslag eller et uforpligtende tilbud på reparation af robotplæneklipper, før jeg går i gang med reparationen. 

Kontakt mig for mere information


Hos Holsted robotservice har jeg altid tid til at tale med dig. Ønsker du at høre mere om mine ydelser, eller har du yderligere spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.

Du er velkommen til ringe til mig på telefon 42 92 95 89. Du kan også sende mig en e-mail til info@holstedrobotservice.dk eller udfylde formularen. 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Holsted Robotservice

Skræntegårdsvej 6, 6670 Holsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 35943161

Kontaktoplysninger

Telefon: 42 92 95 89

E-mail: info@holstedrobotservice.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket